Winkel

Mijn kunstposters zijn op dik papier gedrukt met een fijne structuur. Ook heb ik meestal een paar geschilderde originelen te koop.  Neus rond, en tik zomaar een fijn cadeau voor iemand op de kop.

“Wow, wat een geweldige prent, love it! Ook heel fraai gedrukt op mooi papier. Super kado waar ik een gezin met Berner Senners heel blij mee heb kunnen maken.”

Annemarie

“Wat een mooie kunstdruk! Hij was bestemd voor mijn praktijkruimte (ik werk als psycholoog en behalve op de kunstdruk zelf viel ik ook op de titel ‘een goed gesprek’), maar nu ik ‘m thuis heb vind ik het bijna zonde om hem daar op te hangen! Prachtige kleuren, heel netjes en met zorg verpakt en verzonden (envelop bewaar ik want versierd met mooie bloem). Dankje Marijke!”

Marianne Vetten

“Ik heb dit cadeau gegeven! Dit is verstuurd naar een ander adres. Marijke heeft er een persoonlijke boodschap (heel origineel) aan toegevoegd. 100% tevreden.”

M. Floor

Posterwinkel

Mijn werk is prachtig gedrukt op papier met een fijne structuur. Als je een cadeau zoekt, kun je die in mijn winkel vinden.