Soms wil je iets. Heel graag.

Je zou de tango willen kunnen dansen, als een Latino zo soepel. Je wilt stiekem al jaren op een koor, heerlijk met z’n allen zingen.

Maar je bent bang dat je als een echte Hollandse rond klost en host tijdens een tango-cursus. Of dat de mensen naast je in het koor zullen denken: wat doe DIE in vredesnaam hier?!

Ik ben een ervaringsdeskundige op dit gebied, lees maar hier. Je bedenkt allerlei redenen waarom je de cursus niet volgt. En die slaan heus ook nog wel ergens op.

Binnenkort geef ik twee workshops illustreren. Voor die mensen die eigenlijk al lang zoiets willen doen heb ik iets gemaakt. En wil je niet leren illustreren maar hartstochtelijk graag van een brug af bungeejumpen, lees ‘m dan ook, je zult er vast wat in herkennen…

poster-illustreren-workshop-deel-1

waarom je wél aan een workshop mee wilt doen

Herkenbaar? Reageren kan hieronder als je ’t leuk vindt.

In ieder geval: voor mensen  die zin hebben in leuke tekenexperimenten, schilderen, technieken uitproberen en nadenken over een goeie illustratie, er is nog wat plek. Het wordt een soort combinatie-workshop, óók voor mensen die al eens een workshop deden en verder willen experimenteren. Iedereen is welkom.

 workshop-data

3 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan