Hmm, tja. Aan alles komt een eind.

Voor mij en 7 kinderen is vanmiddag de laatste tekencursusles. Zondag geef ik de laatste illustratie-workshop in mijn kamer.

En dan schuiven al mijn spullen en ik 4 meter verderop, naar een andere ruimte. Kleiner, dus dat wordt proppen en spullen wegdoen, maar met meer privacy.

Ik heb er zin in al gaat wel lunchmaatje Sandra weg, met wie ik lange gesprekken over persoonlijke maar vooral ook over zakelijke besognes had. Wat voor prijs kun je vragen? Ga je workshops geven of niet, wat zet je op je website, etc. Sparren, klagen, roddelen, heerlijk.

Maar. Er komen nieuwe mensen! Ook erg leuk. 

atelier

 

In mijn atelier komt Haukur, (maakt prachtig werk. Heeft wel een hele minimalistische website) en beneden komt Ynze. Vers bloed, altijd goed.

Dus: blij blij, ware het niet dat we gisteren een brief kregen. Dat we in ieder geval tot 31 december in het gebouw kunnen blijven. Daarna is niks zeker. Waarschijnlijk moeten we er dan uit en het is zeker dat het gebouw uiteindelijk tegen de vlakte gaat. Oeps. Shit. inderdaad, aan alles komt een eind. Fijne ruimte gezocht dus…

 

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan