Een fijn gevoel: je schrijft een blog en je weet dat een aantal mensen het leest en bekijkt. En dan vooral de mensen die zich hebben ingeschreven. Dat maakt het echt veel leuker om te doen (hiervoor heb ik al een half jaar een blog gehad, maar ik wist nooit of iemand ernaar keek) en dat ik waardeer het enorm.

Zelfportret met hoed en dank

Daarom krijgen jullie, de mensen die staan ingeschreven en zich ervoor opgeven (mét adres! Mail me even) 5 exemplaren van onderstaande kaart van mij opgestuurd. Hij is bedoeld als kerstkaart, maar mocht je die nooit sturen: doe dat dan nu wel of stuur ‘m als gewone kaart. Kan ook prima.

kaart van een vliegende engel door de nacht

De weggeefactie geldt zolang ik kaarten heb én tot 10 december 2013. Dus ook mensen die zich na vandaag inschrijven voor het blog krijgen de kaarten als ze het leuk vinden. Nogmaals: mail me je adres. Enne… blijf lezen, kijken en reageren!

5 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan