Leuk hoor, al die mensen die lid zijn van het blog. En ook geregeld reageren,fijn!

Omdat ik dit erg waardeer én omdat er de laatste tijd ook een stel nieuwkomers is, geef ik weer wat weg. Iedereen die lid is van dit blog kan mij het adres sturen waar onderstaande kaart (3 stuks) naartoe kan.

Tekening van oude vrouw op fiets, met twee gasten achterop.
‘Gasten’

 

Nu is er iemand die ook popelt om kennis met je te maken, vorige week heb ik ‘m even op de foto gezet. Mijn Ateliergenoot. Hij vliegt graag naar je toe met een verzegelde envelop. Ook al is het helemaal naar de Belgische leden! Hij ziet er jong uit, maar oefening baart kunst en ach, in de Ardennen zijn zat bomen om even uit te rusten.

foto uil en ik in spiegel

Tussen twee haakjes: ik zeg ‘verzegelde envelop’, maar je hebt kans dat er een onduidelijke rode flubber achter op je envelop zit, want het is best lastig, zo’n zegel netjes en mooi maken. Dat mag de pret niet drukken, dus als je graag kaarten wilt, mail me je adres. Dit kan een week lang, tot en met volgende week vrijdag, 4 april.

Hajeto!

4 reacties. Reactie plaatsen

 • Ik geniet erg van je blog en minstens zo veel van de prachtige tekeningen die je maakt,marijke! Je rendierhoofd van kerst hangt hier nog steeds te pronken.Alvast klaar voor de volgende kerst,zeg maar 😉 Ik vind’m te mooi om’m weg te stoppen.
  De kaarten zien er ook mooi uit! Ik geef je mijn adres in een poging de gelukkige te worden:
  Janna de Bruin
  Rietveldseweg 21A/157
  4107LJ Culemborg

  Veel succes met je prachtige werk!
  Liefs,Janna

  Beantwoorden
 • Marijke Klompmaker
  28/03/2014 11:05

  Dank je Janna, dat is hartstikke leuk om te horen! En natuurlijk krijg je de kaarten toegestuurd, dat krijgt iedereen die lid is van het blog. Ze komen er zo gauw mogelijk aan.

  Beantwoorden
 • Willemien
  28/03/2014 11:27

  Ik doe graag mee, ECLaan 36

  Beantwoorden
 • Wat een verwennerij ik vind ‘m geweldig! Ik mail je m’n adres! 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan