Goh wat had ik toch een leuk blog de wereld ingestuurd, dacht ik. Vol verwachting keek ik uit naar een onderwerp voor de volgende illustratie. En ik kreeg…0,0 reacties. He?! Dat kon niet kloppen, en dat deed het ook niet.Computerproblemen: Eric, help!

Snel de onvolprezen webjongen Eric gebeld, die er ijs en weder dienende mee aan de gang ging. Pfieuw, dat was gerepareerd, en gelukkig kreeg ik nog een paar reacties op het blog.  Maar toen kreeg ik (en jullie ook) na een paar dagen een mailtje van mezelf! Huh?

Een nieuwsbrief die IK niet had verstuurd.

Het was een testmailtje van Eric. Eric die dus IETSJEpietsje minder onvolprezen is dan gedacht. Gelukkig maar, want ik ben een kluns op computergebied en nu was het eens niet mijn schuld!

NIET mijn schuld, stripje

Zo, nu weten jullie hoe het zit, en staat Eric wel bij me in het krijt, vind ik. Dus als er weer eens iets mis gaat…wie is dan een leuke zondebok…? Juist. En niemand, behalve Eric en ik, zal weten hoe het echt zit. 😉

Die Eric weer
Ach…. Eric…

 

Over een paar dagen zie je mijn illustratie bij het onderwerp dat Mieke me mailde via Facebook: snotverkouden Fabeldieren. Verder heb ik nog niet één papier binnen om op te tekenen (voor meer info klik hier op mijn vorige blog), dus als je wat opstuurt maak je een zeer grote kans dat jij iets terugkrijgt.

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan