Laat ik eerst de tekening laten zien die ik bedoel. Kijk of je ‘m snapt.

 

En?

Bij mij thuis werd ‘ie erg mooi gevonden. Maarre….wat ik ermee bedoelde…? Soms lijkt het voor mezelf zó duidelijk, maar blijkt het het niet te zijn. Ik heb er wat bijgevoegd, misschien scheelt het. Kijk en oordeel.

 

En?? Oké oké, ik bedoel (natuurlijk) dat als je eenmaal de sprong bent begonnen, er geen weg terug is. Ik heb geprobeerd het iets duidelijker te maken door wat vaart toe te voegen en twee wolken, zodat er meer hoogte ontstaat voor het dier. Begreep je (nu) de tekening of niet?

Ik hoorde deze uitspraak op TV van een misdaadschrijfster uit Amerika (Karin Slaughter), ik kende ‘m niet. Meteen opgeschreven en er deze tekening bij gemaakt. Later maak ik er nog een variant op die wel duidelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan