Als je op het internet rondstruint lijken anderen vaak zo succesvol. Ze hobbelen niet gewoon een beetje door het leven. Nee, ze (vooral degenen op jouw vakgebied) zijn altijd heel enthousiast, weten steeds originele dingen te bedenken en lijken ook nog eens veel geld te verdienen.

Jaloersmakend.

Eerst had ik had deze foto gemaakt en was ik best tevreden:

de Canadese gans vliegt van Rusland naar de Wadden.

(Tussen haakjes: de brandgans vliegt dezer dagen van Siberië helemaal naar de Waddeneilanden. Wat mij fascineert zijn al die dierenlevens die zich afspelen zonder dat je er zo bij stilstaat of er het fijne van weet.) Afijn, tekening van een brandgans gemaakt, wel beetje saai, maar ja.

Kwam ik op het internet Inge Nouws tegen. Illustreert ook, en maakt zulk leuk werk! Hartstikke origineel (bekijk de koffertjes eens!), woont ook nog eens in Barcelona. Geen idee of ze veel geld heeft, vást.

Wat ik dan soms doe, als ik toch lekker wat wil experimenteren: namaken. Zelf kom ik niet op het idee om het op die manier te doen. En door me even de beeldtaal van een ander eigen te maken (wat natuurlijk nooit helemáál lukt) stap ik even uit mijn eigen hoofd.

Dus nu heb ik een heuse Inge Nous Brandgans-Look-Alike!

collage van een Canadese gans (of brandgans)

Tijdens de tekencursus gisteren heb ik de kinderen ook een collage laten maken, van een vogel. Eat your heart out, Inge Nouws! Enne… bedankt voor de leuke ideeën.

foto van collages van een vogel, tekencursus

collages a la Inge Nouws

 Collages van Thijs, Andia en Lars (met de klok mee).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan