Als ZZP’er is het heel simpel om (bij)scholing te ontlopen. Je hebt een goed excuus, want het is verhipte duur en er is geen werkgever die het voor je betaalt. Maar de eigenlijke reden is dat het eng is om dingen te moeten doen die je niet goed kunt. En daarom altijd ontwijkt. Dus je doet die scholing gewoon niet! Haha, lekker.

Maar er knaagde iets bij mij. En als er maar lang genoeg iets knaagt zet je soms ineens tóch die stap.

Stoute schoenen aangetrokken en een marketingcursus gevolgd. Marijke & Marketing….? zullen mensen die mij kennen denken.

 marketing

Inderdaad. Daarom! Ik denk dat een vis best een vogel kan worden, als ‘ie maar hard genoeg met zijn vinnen wappert.

Ik heb bij Marieke Anthonisse, een heuse Business Coach, een aantal lessen gevolgd. En het heeft echt wat bij me in gang gezet.

Het fijne is dat je ineens een heel stel handvatten van een expert krijgt aangereikt. De dingen die ik heb geleerd heb ik nog lang niet allemaal toegepast. Maar dankzij de cursus ben ik nu zo actief met dit blog en heb ik jullie als lezers.

 Ik kan het iedereen aanraden: ga iets doen wat je eigenlijk altijd al wilde, maar te eng vond om te doen. Kan in je werk zijn, maar ook in een hobby. Of een nieuwe hobby. (Vera, ga zingen. Sandra, maak die website af!) Wat ik ook geleerd heb: het hoeft niet perfect te zijn. Het is een evolutie, geen revolutie.

WAPPEREN MAAR MET DIE VINNEN!

6 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan