Allereerst heb ik dit voor je:

foto van uitnodiging workshop illustreren

Je bent van harte welkom bij een workshop ‘illustreren’ in mijn atelier. Zaterdag 28 december, net tussen kerst en oudjaarsdag?! Jahaa, daarom juist. Heerlijk om even iets héél anders te doen. Uitbuiken van kerst en met nieuwe energie oudejaarsavond in.

  • WANT. Je gaat leuke tekenoefeningen doen om los te komen. Weg met die technieken en hoe-het-zou-moeten.
  • EN. Er liggen mooie uitspraken en gedichten klaar (of je neemt iets mee) waar je één of meerdere illustraties bij maakt.
  • MAAR. Je maakt niet de tekening die als eerste bij je opkomt. Een illustratie kan echt iets aan een tekst toevoegen. Wat dan wel?! Brainstormen, associeren, schetsen, tekenen. En…je eigenste innerlijke wolf vinden?

    Ik ben lid van een blog van Red Lemon Club. De schrijver, illustrator en animator Alex Mathers zei deze week:

Are you a wolf treading your own path or a cow following a beaten one?

Als je in de creatieve hoek werkt, of wilt werken, is het heel goed om te kopiëren. Inspiratie halen of technieken afkijken. En uiteindelijk moet je de moed vinden om je eigen pad te maken en eruit te springen met jouw unieke stijl. Dat is de enige manier waardoor je opvalt.

Vind je innerlijke wolf, aldus Alex Mathers. Voor mezelf was het een week vol stress, er was heel veel werk dat gedaan moest worden, dus mijn zoektocht stond helemaal stil. Maar ik ben het helemaal met deze duizendpoot eens. Volgende week maar weer de wandelschoenen aan.

tekening van wolf die achterom kijkt 'zoekt er iemand mij?'

Wil je zelf graag op zoek (of misschien ken je iemand anders?) én vind je het leuk om aan de workshop mee te doen dan kun je je hier opgeven. Of onderaan bij ‘reacties’. Er hebben zich al wat deelnemers aangemeld! Voor nog wat praktische informatie kun je kijken op deze workshoppagina.

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan